سلام دوستان
میشه یه دستور پخت کیک اسفنجی عالی که خودتون هم امتحانش کردید و خوب بوده را توضیح بدید؟ من خودم چند بار از توی اینترنت روش های مختلفی رو پیدا کردم ولی هیچ کدومش اون طوری که دوست داشتم نشده!
چیزی که برام مهمه اینه که کیک رنگش سفید یا حداقل شیری بشه, از کیک های اسفنجی که زرد هستند, خوشم نمیاد. و اگه نخوام حتی ذره ای بوی بد تخم مرغ را بده, چی کار کنم؟
یه چیز دیگه, میخوام کیک کمی مرطوب باشه, بعد از پخت از آبمیوه برای مرطوب کردنش استفاده کنم یا شیر؟
فقط خواهشا کسانیکه خودشون تجربه کردن, بیان و توضیح بدن, همین طوری از توی اینترنت دستور پخت پیدا نکنید, بیایید بذارید اینجاها, اینو خودمم بلدم.
ممنون
:riz304:
امیدوارم یکی پیدا بشه که بتونه کمکم کنه... :sad:
میشه یه دستور پخت کیک اسفنجی عالی که خودتون هم امتحانش کردید و خوب بوده را توضیح بدید؟ من خودم چند بار از توی اینترنت روش های مختلفی رو پیدا کردم ولی هیچ کدومش اون طوری که دوست داشتم نشده!
چیزی که برام مهمه اینه که کیک رنگش سفید یا حداقل شیری بشه, از کیک های اسفنجی که زرد هستند, خوشم نمیاد. و اگه نخوام حتی ذره ای بوی بد تخم مرغ را بده, چی کار کنم؟
یه چیز دیگه, میخوام کیک کمی مرطوب باشه, بعد از پخت از آبمیوه برای مرطوب کردنش استفاده کنم یا شیر؟
فقط خواهشا کسانیکه خودشون تجربه کردن, بیان و توضیح بدن, همین طوری از توی اینترنت دستور پخت پیدا نکنید, بیایید بذارید اینجاها, اینو خودمم بلدم.
ممنون
:riz304:
امیدوارم یکی پیدا بشه که بتونه کمکم کنه... :sad: