آخرین محتوا توسط سحرناز

  1. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    سلام بچه ها بزنن دانشگاههای با پرداخت شهریه یعنی فقط بین الملل
  2. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    مچکرممممم مرسی منم ار مشاوره پرسیدم گفتن نه - - - Updated - - - مچکرممممم مرسی منم ار مشاوره پرسیدم گفتن نه
  3. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    سلام منم نمرم شده 170 من که قبول نمیشم ایشالا بقیه خوب قبول بشن - - - Updated - - - حتما تهران قبولی
  4. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    قرار نیست چون سوالی در درس اصول مطرح شده باشه از کتاب دیگری نباشه چون همیشه اینجوری بوده مثل سوال 77 که از کتاب رکنی هست اما در درس شیمی مواد غذایی بیان شده
  5. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    منظور شما کتاب سردخانه ایماندول هست؟ نه ندارم ولی جواب این سوالو من در کتاب رکنی هم پیدا کردم و آأرس دادم بهتون.... - - - Updated - - - منظور شما کتاب سردخانه ایماندول هست؟ نه ندارم ولی جواب این سوالو من در کتاب رکنی هم پیدا کردم و آأرس دادم بهتون....
  6. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم - - - Updated - - - عزیزم من سوال 37 رو اصلا نزدم و نمیدونم گزینه درس کدومه اما هر کدومش مشکل داشتی بگو تا با منبع بگم
  7. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    سوال 36 گزینه الف کاملا درسته طبق کتاب دکتر رکنی پدیده bone taint بر اثر میکروبهایی مانند کلستریدیوم ها و بعضی هوازی ها در سطح و عمق گوشت بوجود میاید و باعث گندیدگی میشودصفحه 81 دکتر رکنی پاراگراف آخر
  8. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    من که درصدام افتضاحه بعید میدونم قبول بشم در ضمن درصد هاتونم با سال قبل مقایسه نکنید چون سطح سوالات فرق دارن بیشتر به سطح سوالات سال 91 میخوره
  9. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    جواب سوال 45 در کتاب آدمز میتونید ببینید که ماهیان سرد آبی به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیراشباع بسیار زیاد بهتر میتوانند در دماهای پایین نگهداری شوند
  10. س

    نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد بهداشت و ایمنی و مواد غذایی خرداد 93

    منم رو این سوالا اعتراض گذاشتم 34 گزینه الف میشه زده ب و 43 تو کتاب فاطمی زده دمای نگهداری موز 14-17 هست اینجا جواب میشه گزینه ج ---سوال 56 میشه گزینه الف به نظرتون آخه تو کتاب فاطمی نوشته ابتدا بعد از برداشت افزایش دارند ؟؟؟ سوال 67 معادل TAint میشه off flavour نمیدونم چرا اینجا زده گزینه ب و...
  11. س

    درس کنترل کیفی، کنکور ارشد

    بهترين منبع كنترل كيفي براي ارشد چيه كسي ميدونه ممنون؟
بالا